Photoshop CS3 

LETÖLTÉS  (kód: oi2o)

Leírás:

INGYENES! A világ egyik legismertebb képszerkesztős programa. Tulajdonképpen mindent lehet vele csinálni, olyat is, amit csak álmodna az ember. Pl.: PNG készítés, ragyogás, árnyékolás, körvonal létrehozása akár mintás akár egyszínű, és a  brushok alkalmazása itt a legegyszerűbb. Ha valaki weboldalt szeretne szerkeszteni, én ezt a programot ajánlom, mert tapasztalataim szerint, ez a legjobb!

 

Photo Filtre Studio 

LETÖLTÉS

Leírás:

Nagyon sokan szeretik, mert egyszerű. Könnyen kezelhető, de nem lehet vele mindent megoldani. Én nagyon sokáig csak ezt használtam, amíg megtanultam a PS-t kezelni. Ezzel lehet mintával színezni, PNG képet készíteni, színeket beállítani, kereteket betenni stb.

 

Photoscape 

LETÖLTÉS

Leírás:

A Photoscape valójában nem a legjobb programom, ugyanis pl. egy oldal szerkesztéséhez, designkészítéshez alkalmatlan. Persze, lehet vele kereteket betenni, képeket, szép betűket stb. De nem lehet vele olyat csinálni, mint a PFS-sel és a PS-sel: nem lehet vele PNG képet készíteni! Ez egy nagyon nagy hátrány, de akit nem annyira érdekel a PNG, annak ez a legajánlottabb! Találhattok benne : képeffekteket, kereteket, képeket, és ha valamit szeretnél írni, azt is szépen be tudod állítani!

 

Picasa 3

LETÖLTÉS

Leírás:

Ez a program valójában teljesen alkalmatlan egy weboldalszerkesztéshez. Ezt csak azért tettem fel, hátha valakinek megtetszik. Itt a saját fotóidat, képeidet tudod nagyon szépen megszerkeszteni! Azért mondom, mert nem minden programnál van olyan hogy retusálás. Ennél programnál ugyanis nagyon szépen lehet retusálni! Eltűntetheted a pattanásokat, csúnya foltokat, vagy épp a szem alatti táskákat. Ha engem kérdeztek, szerintem az egyik legalkalmasabb képszerkesztő program, persze csak a fotóidra!