Mielőtt bármit is elkezdenél, be kell állítanod néhány dolgot. Menj először is a Weblap tulajdonságok - Hátterek, színek. Mindent állíts át Átlátszóra, kivéve a háttered. Az legyen olyan színű amilyet szeretnél. Ezután menj a Weblap tulajdonságoknál a Sablonra. Ott állítsd be azt, ahol csak a főmenü és a fejléc látszódik, oldalmenüje NINCS!

És most elérkeztünk a kódhoz. Menj bele a menüdbe! Kattints a Forráskód-ra, majd ( a jobb áttekinthetőség érdekében) kattints az utolsó sorban az utolsó előtti ábrára, ami 4 nyílból áll és kifelé mutatnak. Na most, ugye a forráskódban vagyunk. Másold át ezt a kódot:

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/fruzsidesign/uploads/htmlkod.txt

Jelöld ki az egészet, másolás, és illeszd be a szerkesztőfelületbe. Ha ez meg volt, kattints újra a Forráskódra. Ezúttal megjelennek kék képecskék. Olvashatod rajtuk, hogy Felső modul fejléc stb. Ha már feltöltötted a saját moduljaid, akkor kattints pl. a Modul fejléc-re (1x!). Ezután menj rá a "Kép"-re (2. sor 14. kép a szerkesztőfelületnél). Keresd meg a fejléced. OK. Ezután pedig (ha jól csináltad) látnod kell a szerkesztőfelületeden a fejléced. Ugyanezt csináld meg a modulokkal is.