Ha már mindent beillesztettél, és nem épp így szeretnéd a moduljaid, hanem mondjuk kicsit közelebb egymáshoz esetleg távolabb, akkor csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz egyszer a modulra. Ekkor megjelenik egy nagy négyzet. A sarkainál láthattok kis négyzeteket, ezt fogd meg, és húzd el oda, ahova szeretnéd. Mutatom képekben.

Tehát ha a modult szeretnéd mozgatni: (nagyobb méretért jobb klikk-Kép megjelenítése)


Így kell kinéznie amikor rákattintasz a modul üres helyére. Ha balrább szeretnéd tenni a nagy modult, fogd meg a bal középső kockát, és húzd el. Ha lejjebb szeretnéd tenni, fogd meg az a kockát, ami középen van, és abból a felsőt. Ha azt szeretnéd, hogy a modulod jobbra legyen inkább, akkor a bal oldalnál húzd el jobbra a modult. Mutatom a képen:


Mint látjátok, az 1. képen balról a középső kocka fekete. Ez azt jelenti, hogy megfogtam az egérrel. Gondolom világos, hogy az 1. képen mutatom, hogyan húzd el. A 2. képen már azt láthatjátok, hogy el van húzva. A modulokkal tehát végeztünk, de mi a helyzet a betűvel? Hogyha elhúzod a modult, a betű ott marad. Most megmutatom, hogyan tudod a szöveget is elhúzni.


Itt is van több lehetőség. Nézzük először az 1. megoldást.Egyszerűen csak megfogod az egérrel azt a kis jelet, és elhúzod. Azonban lehet, hogy a te modulod szélesebb,és szélesebbre szeretnéd venni a betűrészt is. Ilyenkor csak húzd el az egyik kis kocka segítségével a betűhatárt. A 2. megoldásnál pedig egyszerűen húzogathatod a kis kockákat. Persze, ha pl balra viszed, akkor utána a jobb oldalon húzd bejjebb, mert akkor az ki fog lógni. De gondolom ez világos. Ha valami nem tiszta, írj emailt!